Daily Work

FormexStyling

Posted by Joanna 18 Jan, 2017 22:50

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageIdag öppnade mässan! Så kul och så mycket folk! Jag är så tacksam för den uppmärksamhet jag fått:) Blev selected av designbloggarna:) Och Arkitekt Mattias Stenberg har gjort en liten utställning där mina grejer finns med.

simultankapacitetStyling

Posted by Joanna 18 Jan, 2017 22:43

Blog imageJobbar och tvättar samtidigt, samt undgår ett smärre lekkaos uppe i lägenheten.

Att styla monternStyling

Posted by Joanna 16 Jan, 2017 23:09

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageJag började dagen med att mjuka upp mina läppar och dra till P5 Sthlm för att bli intervjuad med anledning av Formexmässan och om hur det är att jobba med formgivning i dag. Sen var det raka vägen till min mässmonter och styra upp stylingen.Flyttar in på FormexStudio work

Posted by Joanna 16 Jan, 2017 23:02

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageI lördags var det fritt fram att börja lasta in sina grejer i mässlokalerna. Max hjälpte mig att få allt på plats, och jag var typ själv på hela Formexmässan som fixade med min monter. SÅ skönt att ha space och inga andra att behöva ta hänsyn till;)

Sista sakerna som ska falla på platsStudio work

Posted by Joanna 13 Jan, 2017 10:58

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog image
Materialval, målning, bygge, upptejpat space, växter och tusen tankar...

Förberedelser!Studio work

Posted by Joanna 13 Jan, 2017 10:30

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageGlasering, dekorering och fotografering, så mycket att hinna med. Och så kul!!

KrukorStudio work

Posted by Joanna 27 Dec, 2016 22:50

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageMarmorering och rinningar på enkla cylinderformade krukor. Så superfint! Just nu under progress i min studio.ByggnationStudio work

Posted by Joanna 27 Dec, 2016 22:42

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageDe här står just nu och torkar, de är stora, tjocka och alldeles fantastiska. Ska bli så spännande att se hur infärgningen kommer te sig.

Nya idéerStudio work

Posted by Joanna 27 Dec, 2016 22:34

Blog imageBlog imageBlog imageNån gång i höstas började jag med dessa, drejade skålar/vaser/krukor som jag skar i någon diamantformsinspirerad fasettvinkling. Samt adderade långa härliga svansar på.

Torö stenstrandStyling

Posted by Joanna 06 Dec, 2016 00:16

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageI slutet av oktober stylade jag dukning och blommor till en bröllopsplåtning på Torö stenstrand, ca 1 timme från Stockholm. Det var kallt, blåsigt och fyllt med fantastisk energi. Att ta med varm soppa på termos var en ypperlig idé.
Foto:Matilda Söderström Porslin:Rental Stories Modell:Malin Sydne Tårta:En nypa socker Klänning:Videnvild

Nya vaserStudio work

Posted by Joanna 05 Dec, 2016 23:18

Blog imageBlog image
Med december började arbetet med nya vaser. Jag har sedan september skissat på form, textur och färg. Så nu äntligen drar jag upp volymerna i vikt och centimeter, och kör bara kör!


Öppna ateljéer i GurkanStudio work

Posted by Joanna 05 Dec, 2016 23:03

Blog imageBlog imageBlog image1a helgen i advent har vi alltid öppna ateljéer, så även detta år, och det var en himla härlig helg. Bild på mina koppar, Andrea & Edda plus en skål med svans.

SticklingsvaserStudio work

Posted by Joanna 05 Dec, 2016 22:50

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog image Produktionsgång för mina sticklingsvaser, återvinna lera, knåda lite, dreja, bränna, glasera, bränna igen och så klart!